maanantai 19. syyskuuta 2016

Haapasaaren luontopolku


Sunnuntaina lähdettiin kaverini Annan kanssa retkelle Haapaniemessä sijaitsevaan Haapasaareen. Olen retkeillyt täällä aikaisemminkin kerran, joten paikka oli tuttu.
Luontopolku on kokonaisuudessaan 2,7 km mittainen ja sen varrella sijaitsee nuotiopaikka. Luonto on kivan vaihtelevaa ja polut ovat suht helppokulkuisia, vaikka matkan varrella onkin rantakivikkoa ja muutamia jyrkempiä kohtia.
Meille sattui retkelle tällä kertaa kiva ilma. Vuotta aikaisemmin, kun kävin ensimmäisen kerran täällä, sattui olemaan hieman kosteaa ja kuraista, mutta sunnuntaina oli kivan aurinkoista, eikä ilmakaan ollut liian viileä.
Polku on suhteellisen suosittu. Tälläkin kertaa matkan varrella vastaan tuli useampi porukka ja nuotiopaikkakin jaettiin parin muun porukan kanssa.
Meillä oli mukana matkassa myös koirat Bella ja Kicky. Niitä pystyi pitää osan matkaa hyvin vapaana ja nuotiopaikallakin ne sai kätevästi puuhun kiinni pois jaloista. Otukset pitivät kovaa meteliä alkuun, mutta jonkin ajan päästä rauhoittuivat kyllä hieman.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!