Kuvaaja


Saima 'Hile' Kaunismaa
17v / Jyväskylä

Blogin ja sen kuvien takaa löytyy 17-vuotias eläinhullu tyttö Jyväskylästä. Eläimet ja valokuvaus ovat elämäni suola, joiden parissa tuleekin vietettyä kaikki vapaa-aika. Pikkuinen kaverini Bella-koira kulkeekin mukanani paljon. Bella on myös kuvieni pääasiallinen aihe.

Valokuvauksesta ammattina olen haaveillut yhtä pitkään, kuin olen kameran omistanut. Valokuvaus on se juttu, mitä tykkään tehdä ja toteuttaa. Näin päädyin hakemaan tälle alalle ja ilokseni opiskelemaan pääsinkin.

Olen valokuvannut jo vuosia. Ensimmäisen kamerani, ihan tavallisen pienen Canonin pokkarin, ostin omilla kauan säästämilläni rahoilla muistaakseni 2010. Tällä menin pitkään ja samalla haaveilin järjestelmäkamerasta. Pokkarilla kuvailut eivät olleet ominaisuuksien puutteessa räpsimistä kummempaa, mutta jo tuolloin valokuvaus oli kivaa ajanvietettä.
Ensimmäisen järjestelmäkamerani sain lahjaksi 2014 keväällä. Tämän myötä harrastus vei mennessään ja tässä ollaan. Tällä hetkellä kaverinani kuvauksissa toimii Canon EOS 760D runko ja sen kanssa linssit 85mm f/1.8 USM, 50mm f/1.8 STM ja 24mm f/2.8 STM. Kuvat käsittelen Lightroom 6:della.